Nume:
Evaluatori EIF - Evaluari Instrumente Financiare

Evaluatori EIF - Evaluari Instrumente Financiare
Evaluatori Zalau

Detalii

   Aici gasiti informatii actualizate despre birourile de evaluatori autorizati ANEVAR din România si recomandati de platformele www.evaluatori-anevar.ro si www.evaluatori-romania.com
  

   Contactati direct evaluatorii publicati si alegeți oferta optimă!

 

Evaluatori Zalau: momentan nu sunt evaluatori promovati pe aceasta categorie

Evaluatori Simleu Silvaniei: momentan nu sunt evaluatori promovati pe aceasta categorie

Evaluatori Jibou: momentan nu sunt evaluatori promovati pe aceasta categorie

Evaluatori Cehu Silvaniei: momentan nu sunt evaluatori promovati pe aceasta categorie

 

Servicii

   Evaluatorul autorizat de instrumente financiare este specialistul care participă la evaluarea instrumentelor financiare care includ, fără a se limita la acestea, instrumentele derivate sau alte instrumente contingente, instrumentele hibride, instrumentele cu venit fix, produsele structurate și instrumentele de capitaluri proprii.

   Din punct de vedere financiar, instrumentele financiare se pot clasifica în funcţie de modul în care sunt create şi de complexitatea lor:
- instrumente financiare primare emise de solicitanţii de capital şi de fondurile de investiţii: acţiuni, obligaţiuni, titluri ale organismelor de plasament colectiv;
- instrumente speciale: drepturi de subscriere, drepturi de atribuire, warante financiare.
- instrumente derivate: contracte forward (anticipate, contracte futures (viitoare, contracte options (opţionale, contracte swaps (de schimb);
- instrumente sintetice: contracte futures pe indici bursieri, strategii cu opţiuni, stelare; sunt acele instrumente care urmăresc folosirea atât a instrumentelor  primare cât şi a instrumentelor derivate pentru realizarea obiectivelor investiţionale, pentru obţinerea unui câştig maxim prin diminuarea riscului.

   Poate fi numit instrument financiar orice contract ce genereaza simultan un activ financiar pentruo intreprindere si o datorie financiară sau un instrument de capitaluri proprii  pentru o altă intreprindere.
   O clasificare contabilă şi financiară a instrumentelor financiare constă în gruparea lor în active şi datorii financiare.
   In lit. de specialitate, activele financiare sunt drepturi aferente titlurilor de valoare, adică ele includ titlurile financiare, valorile mobiliare şi titlurile de credit.

 

© 2024 Copyright by DAV Media Vision