Nume:
GURGU GEORGE ALEXANDRU - EXPERT EVALUATOR AUTORIZAT ANEVAR SECTOR 1, BUCURESTI
E-mail:
gurgugeorgealexandru@gmail.com
Telefon:
0752 411 095
Adresa:
SECTOR 1, BUCURESTI
Facebook

GURGU GEORGE ALEXANDRU - EXPERT EVALUATOR AUTORIZAT ANEVAR SECTOR 1, BUCURESTI
Evaluatori Bucuresti Sector 1

Detalii

   Serviciile de evaluare se desfășoară în cadrul biroului de evaluatori autorizați ANEVAR. În funcție de tipul proprietății evaluate, fiecare raport de evaluare este întocmit de către un evaluator autorizat specializat EPI (evaluări de bunuri imobile).

   Scopul raportului de evaluare

   - informare în vederea vânzării / cumpărării
   - evaluarea pentru impozitare
   - garantarea unui împrumut
   - raportarea financiară (înregistrarea în evidențele contabile)
   - asigurarea bunurilor
   - procedura insolvenței (lichidare)
   - majorare de capital social
   - divizare / fuziune
   - despăgubire, expropriere
   - alte scopuri conforme cu Standardele de Evaluare ANEVAR

 

PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA, NE PUTETI CONTACTA LA:

0752.411.095 

gurgugeorgealexandru@gmail.com

 

 

Servicii

   Este de o importanta majora ca un expert evaluator ANEVAR sa realizeze si sa transmita analizele, parerile si concluziile lor spre clientii serviciilor prestate de acestia, prin intermediul unor rapoarte cat mai clare care vor dezvalui orice informatii care ar putea sa afecteze obiectivitatea. Procesul de evaluare cere ca evaluatorul sa efectueze o cercetare adecvata si relevanta, sa efectueze analize competente si sa traga concluzii informate si bine sustinute. In acest proces, un expert evaluator nu poate accepta orice fel de informatii, in schimb acesta  este nevoit sa ia in considerare toate evidentele pertinente ale pietei, trendurile, tranzactiile comparabile si alte informatii.


   Evaluare proprietăți imobiliare

   Un evaluator imobiliar este un expert evaluator autorizat ANEVAR. În cadrul societăţii noastre, eficienţa, competenţa şi profesionalismul experţilor evaluatori imobiliari se concretizează într-o experienţă amplă în domeniul evaluărilor imobiliare.
   Proprietatea imobiliară, numită şi bun imobil, constă din teren, construcţii şi alte amenajări privite ca fiind o entitate corporală. Printre proprietăţile imobiliare evaluate în cadrul societăţii noastre se numără: apartamente, clădiri, construcţii, terenuri, păduri, amenajamente etc. Proprietatea imobliară care este avută în vedere de către un evaluator imobiliar aparţine bunurilor imobile.  Bunurile imobile sunt acele bunuri care includ următoarele elemente: pământul, terenul, amplasamentul, elementele care sunt componente naturale ale terenului, care aparţin terenului pe cale naturală şi elementele care sunt adăugate terenului de oameni, cum sunt clădirile şi amenajările terenului. Un evaluator imobiliar trebuie să aibă în vedere faptul că petrolul şi mineralele, copacii şi toate elementele naturale sunt părţi ale pământului fizic şi ale proprietăţii imobiliare. Activele corporale pot fi atât bunuri imobile, cât şi bunuri mobile.

    - proprietăți imobiliare rezidențiale (apartamente, case/vile, terenuri)
    - proprietăți imobiliare industriale (spații de producție și depozitare)
    - proprietăți agricole (ferme, terenuri cu destinație agricolă etc.)
    - proprietăți comerciale (birouri, centre de afaceri, spații comerciale, galerii comerciale etc.)
    - proprietăți imobiliare specializate

  

   Pe langa profesia de evaluator autorizat sunt si avocat si am colaborari cu multe societati mari de avocatura si de insolventa in domeniul evaluarilor. Puteti apela cu incredere. Pe langa evaluare poate fi lamurita si orice alta problema juridica. Pretul unui raport de evaluare il stabilesc in functie de complexitate si profesionalismul oferit.

 

© 2024 Copyright by DAV Media Vision