Nume:
KULCSAR STEFAN - EVALUATOR DE BUNURI IMOBILE, BRASOV
E-mail:
stefankulcsar@yahoo.com
Telefon:
0723-638 407
Adresa:
Str. Octavian Goga 39, Bl.210A, Sc. A, Ap. 9, Brasov

KULCSAR STEFAN - EVALUATOR DE BUNURI IMOBILE, BRASOV
Evaluatori Brasov

Detalii

   Un evaluator de proprietati este o persoana care are calificarea, abilitatile si experienta necesare pentru a estima valoarea pentru diverse scopuri, cum ar fi: tranzactii ce implica transferuri ale dreptului de proprietate, evaluari pentru garantii bancare imobiliare si ipotecare, etc.

   Efectuez evaluari si reevaluari pentru toate tipurile de proprietati imobiliare precum:
  

   - evaluare spatii comerciale
   - evaluare spatii industriale
   - evaluare cladiri de birouri
   - evaluare apartamente/case
   - evaluare hoteluri/ pensiuni
   - evaluare terenuri
   - evaluare spaţii de depozitare
   - evaluare hală de productie


CONTACT:

0723-638.407 / stefankulcsar@yahoo.com

 

Servicii

  Evaluarea reprezinta o parere asupra unei anumite valori. Evaluarea imobiliara este o analiza sau o  concluzie privitoare la calitatea, natura, utilitatea sau valoarea unor anumite aspecte sau interese, ale unei anumite proprietati imobiliare, analiza ce este realizata de catre o persoana impartiala si care este  specializata in analiza si evaluarea proprietatilor (evaluatorul imobiliar). Pentru evaluarea proprietatii, ca si pentru evaluarea altor tipuri de proprietate, metodele folosite pentru evaluare sunt acceptate si recunoscute pe scara larga.
 

   In toate tarile membre ale IVSC este recunoscut faptul ca evaluarea proprietatii cere o instruire si o experienta speciale.

   Realizăm rapoartele de evaluare imobiliară pentru următoarele scopuri:

    - Evaluare imobil pentru credit ipotecar
    - Evaluare imobil pentru impozitare
    - Evaluare imobil pentru raportare financiară


  

   Evaluarea terenului, considerat ca fiind liber sau a terenului ca fiind construit, reprezinta un concept economic. Liber sau construit, terenul este numit si proprietate imobiliara. Valoarea este creata prin utilitatea sau capacitatea proprietatii imobiliare de a satisface nevoile si dorintele societatii. Cand este posibil, dupa evaluarea terenului, evaluatorul estimeaza valoarea acestuia, costul si deprecierea cumulata, pe baza informatiilor de piata si explica bazele pentru estimarea valorii.
 

  Evaluarea cladirii se face de un evaluator membru ANEVAR, conform legislatiei si metodologiei in vigoare si corelat cu specificul economiei de piata libera: documentarea, pe baza unei liste de informatii furnizate de proprietar; inspectia amplasamentului si al zonei, aprecierea starii tehnice a cladirii; stabilirea limitelor si ipotezelor care vor sta la baza elaborarii raportului; analiza tuturor informatiilor culese, interpretarea rezultatelor din punct de vedere al evaluarii cladirii; aplicarea metodelor de evaluare considerate oportune pentru determinarea valorii imobilului.

   Evaluarea casei este foarte importanta deoarece este una din cele mai mari investitii pe care o fac oamenii. Chiar daca e un teren, un apartament sau o casa de vacanta, reprezinta un complex financiar ce ar trebui sa includa si un evaluator case, care este interfata acestei tranzactii. Valoarea proprietatii la momentul tranzactiei poate fi analizata doar de catre un evaluator case. O evaluare a casei obiectiva este ceea ce asteapta si un cumparator, si un vanzator.
 

   Evaluarea unui apartament depinde de calitatea locuibila pe care o ofera, datorata regimului termic, expunerii la lumina sau a accesului. Pentru variatii calitative mai mari, la evaluarea apartamentelor se pot lua in considerare si amplasamentul, dotarile din vecinatate, printre cele mai importante criterii care ar putea determina adevarata valoare a unui apartament numarandu-se amplasamentul, caile si mijloacele de legatura, poluarea, partitionarea interna a spatiului, regimul fonic sau instalatiile.

© 2024 Copyright by DAV Media Vision